Ruokablogi

Karhun Elämää yrittää olla samanaikaisesti ruokablogi ja yhden miehen keittopäiväkirja. Tässä muutama sana taustalle.

Olen Taneli, kavereiden keskuudessa Karhunakin tunnettu, 28-vuotias mies. Olen kokkaillut ahkerasti kutakuinkin siitä asti, kun muutin omilleni. Tämä tapahtui noin kahdeksan vuotta sitten, muuttaessani Pohjois-Karjalan metsistä eurooppalaiseen kulttuurikaupunkiin, Turkuun.

En ollut kovinkaan innokas kokki ennen muuttoa. Enkä kyllä aivan heti muuton jälkeenkään. Niinhän sitä sanotaan, että kukaan on harvemmin on seppä syntyessään. Enkä kyllä ollut minäkään. Eineksiä kului, mutta vähitellen niiden kulutus väheni. Itsetehdyissä ruoissa oli kuitenkin pitkän aikaa pohjana joitain puolivalmisteita. Hiljalleen nekin kuitenkin jäivät. Sitten alkoi vähitellen löytyä into kokeilla ja kokkailla kaikkea uutta.

Samalla tiellä ollaan edelleen. Kokkailen aika lailla päivittäin. Yleensä kaikkea tavallista, mutta joka kerta hieman erilaista ruokaa. Laittaisin tänne blogiin enemmänkin reseptejä, jos vain joskus muistaisin, tai viitsisin dokumentoida ainesosien määriä ja sen lisäksi vielä räpsiä kuvia.

Ollakko ruokablogi – vai jotain muuta?

Ruoanlaitto on minulle harrastus, jossa koitan kehittyä ilman, että otan kehittymisestä mitään paineita. Ehkä eniten yritän kehittyä siinä, että onnistuisin dokumentoimaan tänne blogiin enemmän reseptejä. Silloin tämä voisi jonain päivänä olla oikea ruokablogi.

Toisaalta ei tämän blogin ole oikeastaan ollut tarkoituskaan olla mikään oikea ruokablogi. En pidä ruoka- ja muotiblogien feikistä hengestä, jossa mansikkakeittoa tarjoillaan valkoisilta lakanoilta. Tämä on tällainen yksinkertaisen miehen, yksinkertainen ruokablogi.

Siinäpä kaikki. Tässä satunnaisia tietoja minusta.

  • Turhan monivuotinen kansantaloustieteen opiskelija
  • Päivisin jonkinlainen IT-alan mies (Copywriter, Web Developer, Markkinointiheppu)
  • Käy turhan harvoin salilla
  • Katsoo liikaa urheilua ja Netflixiä

Voit ottaa yhteyttä vaikkapa tthulk@gmail.com, @karhunelamaa, @tanelihulk